• 1987

  Στην πόλη της Κατερίνης ιδρύεται από τον Αστέριο Ίτσιο η επιχείρηση κατασκευής επίπλων με την ονομασία “ΙΤΣΙΟΣ”. Με πολύ μεράκι και αγάπη σιγά σιγά η επιχείρηση αποτελεί μια από τις πολλά υποσχόμενες ανερχόμενες επιχειρήσεις στον τομέα των επίπλων. Οι κατασκευές γίνονται με βασική πρώτη ύλη το ξύλο και στόχο πάντα την ευχαρίστηση των πελατών.


 • 1989

  Σημείο αναφοράς η χρονολογική αυτή περίοδος καθώς η επιχείρηση προσηλώνεται κατά βάση στην κατασκευή επίπλων κουζίνας με γνώμονα πάντα τη διατήρηση υψηλά ποιοτικών κατασκευών και χρήση υλικών με σκοπό την εξαιρετικά ανθεκτική ικανότητα στο χρόνο.


 • 1997

  Η αυξημένη ζήτηση της περιόδου αυτής προσέταξε επιτακτικά τη μεταφορά της επιχείρησης. Έτσι, οδηγηθήκαμε σε μεγαλύτερους χώρους εκτός πόλεως. Η επιχείρηση επεκτείνεται κτηριακά και ενισχύεται με μεγαλύτερο μηχανολογικό εξοπλισμό χάριν της εμπιστοσύνης και των απαιτήσεων του αγοραστικού κοινού.


 • 2003

  Κομβικό σημείο αποτελεί αυτή η περίοδος, καθώς οι υιοί του ιδρυτή της επιχείρησης Γεώργιος και Βασίλειος Ίτσιος ανέλαβαν τη λειτουργία της. Μεταφέροντας την αγάπη τους για το σχεδιασμό επίπλων κατόρθωσαν σε λίγα χρόνια, βασιζόμενοι στις καθοδηγήσεις του πατέρα αλλά και τις προσωπικές τους ιδέες ν’ ανταπεξέλθουν επάξια στις απαιτήσεις των εποχών


 • 2007

  Ένας μεγάλος στόχος ολοκληρώνεται. Η επιχείρηση μεταφέρεται στις νέες, υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στη περιοχή που λειτουργεί έως και σήμερα. Εξοπλισμένη  με τελευταίου τύπου τεχνολογικά και μηχανολογικά μέσα, αλλά ταυτόχρονα και με εμπειρίες ετών ανταποκρίνεται ολοένα και περισσότερο στις προσταγές των ανθρώπων.


 • 2010

  Η οικογενειακή επιχείρηση μετονομάζεται σε “Itsios Cucina” θέλοντας με αυτό τον τρόπο να διαφοροποιηθεί στον κλάδο της. Εστιάζοντας έτσι  στο σχεδιασμό και την κατασκευή επίπλων κουζίνας, μπορεί να προσφέρει άνετα πια με την τεχνογνωσία που την διακατέχει, τη λειτουργικότητα και οργάνωση που τόση ανάγκη έχουμε όλοι στις μέρες μας.


 • 2013

  Εργονομία και καινοτομία. Λέξεις κλειδιά για την εποχή μας που δεν θα μπορούσαν να λείψουν από την εταιρία “ Itsios cucina “. Με στόχο πάντα την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων η δράση μας δε σταματά μόνο στη χρήση των καλύτερων υλικών  και το σχεδιασμό απλών κατασκευών. Πλέον μπορούμε να πετύχουμε με άψογο σχεδιασμό εργονομικά και καινοτόμα προιόντα. Εισάγοντας στην αγορά μία νέα σειρά εξαρτημάτων κουζίνας προστιθέμενης αξίας συμβάλλουμε στην αποδοτικότερη χρήση των κατασκευών μας.


 • 0000