Στην ολοκλήρωση των προϊόντων της ITSIOS CUCINA σημαντική θέση έχουν τα εξαρτήματα. Η επιλογή των εξαρτημάτων γίνεται πάντα με γνώμονα  τα χαρακτηριστικά της υψηλής αντοχής στο χρόνο και τον άψογο σχεδιασμό.

Μεντεσές ανοιγόμενης πόρτας ρυθμιζόμενης σε τρία επίπεδα που επιτρέπουν τις πόρτες να είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένες. Το φρένο απορροφά την κίνηση έτσι ώστε η πόρτα να κλείνει αθόρυβα. Ενώ η σύστασή του είναι από μέταλλο υψηλής αντοχής για να σταθεί επάξια στη χρήση του για μια ολόκληρη ζωή.

specs-pic1
specs-pic2

Στο συρτάρι μας  η επιλογή οδηγού 50 kg αντοχής βάρους, του δίνει την ικανότητα να λειτουργεί άριστα μια ολόκληρη ζωή σε σκληρή χρήση. Στα χαρακτηριστικά του συμπεριλαμβάνεται το 100% άνοιγμα, η εύκολη αφαίρεση και τοποθέτηση στο ερμάριο αλλά και οι ρυθμίσεις του για ευθυγράμμιση της μετόπης του.

Τα ηλεκτρικά συρτάρια είναι αυτά που με ένα απαλό άγγιγμα της μετόπης θα ανοίξουν αυτόματα και με την ίδια κίνηση θα κλείσουν αθόρυβα. Οι δυνατότητες επιλογής χρωματισμού είναι το ανθρακί, το γκρι, το λευκό και το ανοξείδωτο.

specs-pic3
specs-pic

Κάθε πτυχή της κουζίνας ITSIOS αποκαλύπτει μια τελειομανή προσέγγιση. Αυτό το δείχνουν και οι μηχανισμοί που σας παρέχει χαρακτηρίζοντας τους υψηλής αντοχής, καινοτόμα, σας εξυπηρετούν στην αξιοποίηση του χώρου αποθήκευσης και την καλύτερη δυνατή συνθήκη εργασίας σας στο περιβάλλον της κουζίνας.

Ο νεροχύτης είναι το κομμάτι εκείνο της κουζίνας που θα πρέπει η αγορά του να έχει γνώμονα την ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς. Τα στοιχεία που πρέπει να περιβάλλουν έναν νεροχύτη είναι η λειτουργικότητα, η ευκολία καθαρισμού, η συντήρηση, η υψηλή αντοχή και το design του. Η ITSIOS CUCINA προσεγγίζει τα παραπάνω στοιχεία συνεργαζόμενη με την BLANCO GERMANY κορυφαία κατασκευαστική εταιρία υψηλής απόδοσης και τεχνολογικής υπεροχής στους νεροχύτες και τις μπαταρίες.

specs-pic5
specs-pic6

Ένας τομέας της κουζίνας σας που έχει ιδιαίτερη σημασία και αξίζει την προσοχή λόγω συνεχής χρήσης κάθε μέρα είναι η τοποθέτηση απορριμμάτων. Τα πάντα πρέπει να είναι οργανωμένα. Η ITSIOS σας προσφέρει μια χείρα βοηθείας με τα ευφυή  συστήματά της που έχουν τη δυνατότητα του διαχωρισμού απορριμμάτων, την εύκολη λειτουργική χρήση και τις ενσωματωμένες θήκες για τα μέσα καθαρισμού.

Χρειάζεστε καλό φωτισμό όταν εργάζεστε στην κουζίνα σας. Τα συστήματα φωτισμού ITSIOS είναι επίσης χαρακτηριστικά του σχεδιασμού. Είναι στοιχεία που τονίζουν το χώρο, απαιτούν την προσοχή, παρέχουν ατμόσφαιρα και φωτίζουν σημεία για πιο εύκολη εργασία στο χώρο σας.

specs-pic7
specs-pic8

Το πόδι των μονάδων βάσεως έχει μεγάλη αντοχή και πολύ ισχυρή σύνδεση με το ντουλάπι διότι είναι πρεσσαριστό στη βάση, παρουσιάζει μια σταθερότητα στο χτίσιμο της κουζίνας και τη δυνατότητα να αντέχει σε πιέσεις από φορτία, όπως η τοποθέτηση πάγκων από γρανίτες, μάρμαρα κ.λ.π. Η ποδιά έχει μια απλή λειτουργία στο σχεδιασμό, επιδιώκει να δημιουργήσει μια ευχάριστη οπτική βάση σ’ ένα ντουλάπι ή τη νησίδα και να κλείσει το χάσμα ανάμεσα στο κάτω μέρος του ντουλαπιού και του πατώματος. Οι δικές μας συνδέονται με ισχυρά κλιψ, ώστε να μπορούν να αποσπαστούν εύκολα για τον καθαρισμό ή την πρόσβαση και στη συνέχεια να επανατοποθετηθούν χωρίς την ανάγκη εργαλείων ή εξειδικευμένη βοήθεια.

Πως μια κουζίνα ITSIOS μπορεί να μεταμορφώσει το χώρο σας;

Επικοινωνήστε τώρα με το εξειδικευμένο προσωπικό μας για να σας προσφέρουμε εξατομικευμένη λύση.