Στην επιθυμία σας να αγοράσετε μια κουζίνα θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά πολλά στοιχεία. Τεχνικά χαρακτηριστικά μπορεί μερικές φορές να αγνοηθούν αρχικά, αλλά τα οφέλη τους σύντομα θα γίνουν εμφανή κατά τη διάρκεια της καθημερινής χρήσης. Τα στοιχεία μιας κουζίνας ITSIOS είναι και αυτά που κάνουν τη διαφορά.

ΕΡΜΑΡΙΑ

Ερμάρια κουζίνας από πάνελ 18 χιλ για τον σκελετό και 8 χιλ για την πλάτη των ερμαρίων. Οι τρείς επιλογές υλικών που παρέχει η ITSIOS CUCINA για τα ερμάρια είναι και αυτές που τις χαρίζουν ένα ακόμη συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών της αγοράς.

  • Μελαμίνη Ε1 (ελάχιστη περιεκτικότητα φορμαλδεΰδης).
  • Μελαμίνη ανθυγρή.
  • Κόντρα πλακέ θαλάσσης με επικάλυψη φορμάικας.
  • Κόντρα πλακέ θαλάσσης με φινίρισμα βερνικιών νερού.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Βασική προϋπόθεση εκτός της επιλογής σωστών υλικών είναι και η κατασκευή. Η απόσταση της πίσω πλευράς του κουτιού για τη δημιουργία κενού ανάμεσα στο κουτί και την τοιχοποιία είναι αποτέλεσμα μη εμφάνισης υγρασιών και κακοσμίας στο εσωτερικό της κουζίνας. Η συγκόλληση όλων των πλευρών με PVC. Η διάτρηση των στοιχείων με CNC μηχανές και η ένωση με συμπίεση αποφεύγοντας βίδες είναι χαρακτηριστικά ενός άρτιου αντοχής και αισθητικής ερμαρίου.

ΤΕΧΝΙΚΗ

Η ITSIOS έχει εισάγει μια τεχνική επτά στρώσεων για τη δημιουργία της γυαλιστερής επιφάνειας ώστε να επιτυγχάνεται το βάθος και η λάμψη επάνω στα εμφανή στοιχεία της κουζίνας. Η διαδικασία παραγωγής γι’ αυτό το αποτέλεσμα απαιτεί μια τελειομανή προετοιμασία που γίνεται από ειδικευμένα άτομα με γνώση και δεξιοτεχνία.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Μια ματιά στα εσωτερικά χαρακτηριστικά των μονάδων κουζίνας ITSIOS δίνει μια οργανωμένη άποψη που είναι βολική στη χρήση μέρα με τη μέρα. Τα πάντα είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ξύλο καρυδιάς που σε αντίθεση με τα μεταλλικά στοιχεία και το γυαλί δίνουν μια μοναδική ατμόσφαιρα αισθητικής ποιότητας. Αυτά τα ωραία ξύλινα εξαρτήματα είναι διαθέσιμα για να ταιριάζουν σε κάθε συρτάρι, ενώ οι λειτουργικές τους χρήσεις συμπεριλαμβάνουν: τη θήκη για μαχαιροπίρουνα, θήκη μπαχαρικών, θήκες τροφίμων, θήκες μπουκαλιών, ψωμοθήκη, πιατοθήκη κλπ

Πως μια κουζίνα ITSIOS μπορεί να μεταμορφώσει το χώρο σας;

Επικοινωνήστε τώρα με το εξειδικευμένο προσωπικό μας για να σας προσφέρουμε εξατομικευμένη λύση.