Η διάταξη της κουζίνας σας στο χώρο είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν κατά την σχεδίαση της, γιατί εξασφαλίζει την λειτουργικότητα και ευχρηστία της κουζίνας. Υπάρχουν διάφορες μορφές διάταξης με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Εμείς, με τη μακροχρόνια πείρα μας στο χώρο, θα σας βοηθήσουμε στο να αποφασίσετε για το τι θα ταίριαζε καλύτερα σε σας, σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες της αρχιτεκτονικής του χώρου.

Σε Ευθεία:

Η ευθεία κουζίνα σου δίνει τη δυνατότητα του έξτρα βάθους στα ερμάρια για περισσότερο χώρο αποθήκευσης και άνεσης λειτουργίας στην επιφάνεια εργασίας.

Παράλληλη:

Η παράλληλη τοποθέτηση ευθειών σου χαρίζει την καλύτερη χρήση του διαθέσιμου χώρου. Με μια απόσταση του 1,2 έως 1,5 μέτρων μεταξύ των δύο ευθειών κουζίνας σου επιτρέπει να έχεις την ευκολότερη πρόσβαση στην απέναντι πλευρά μόνο με τη μεταβολή του σώματος.

Σε διάταξη L:

Η κουζίνα σε σχήμα L εφαρμόζεται τόσο σε μεγάλους χώρους όσο και σε μικρούς. Είναι διάταξη αξιόπιστη και ιδανική για ένα εργονομικό αποτέλεσμα. Η εφαρμογή μηχανισμού γωνίας στα ερμάρια βάσεως δίνει τη δυνατότητα αξιοποίησης μέχρι και στους πιο κρυφούς χώρους.

Σε διάταξη Π:

Σε διάταξη Π σχεδιάζουμε κουζίνες για να επιτύχουμε τη μέγιστη επιφάνεια εργασίας και αποθήκευσης. Δημιουργεί ένα σχήμα τριγωνικό ανάμεσα στις κύριες συσκευές της κουζίνας που την καθιστά εργονομική.

Σε διάταξη Νησίδας:

Με τη νησίδα επιτυγχάνεται ένα πολύ αισθητικά όμορφο αποτέλεσμα αλλά και επιτρέπεται στο χρήστη να λειτουργεί άνετα. Κουζίνες με νησίδα μπαίνουν κυρίως σε μεγάλους ενιαίους χώρους.

Πως μια κουζίνα ITSIOS μπορεί να μεταμορφώσει το χώρο σας;

Επικοινωνήστε τώρα με το εξειδικευμένο προσωπικό μας για να σας προσφέρουμε εξατομικευμένη λύση.